Wij gaan op zoek naar een huurwoning voor jou!

We starten binnen 24 uur
Voor maximaal 3 maanden
100% bezichtiging aanvraag garantie*
Kies je maximale maandelijkse huurbedrag. Tip: Voer €100 meer in dan je werkelijke budget om meer woningen te vinden.
Zoek naar woningen die groter zijn dan deze grootte
Zoek huizen met ten minste dit aantal slaapkamers
Benoem ten minste één plaatsnaam (bijvoorbeeld: Amsterdam)
100% bezichtiging aanvraag garantie*
Wordt als XAMOUNTX per maand gefactureerd. Na de gekozen periode kun je maandelijks opzeggen. Je kunt je bestelling binnen 14 dagen annuleren.
Fout: Er lijkt een probleem te zijn met je e-mailadres. Het is mogelijk dat je met dit e-mailadres geen account kunt aanmaken. Kun je controleren of het correct is?
Geldig telefoonnummer
Error: Please check your e-mail address below
14 dagen niet goed = geld terug
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Als je de proefperiode niet annuleert, betaal je vanaf XSPECIALDATEX €29,95 per maand.

XTEXTX

Je hebt 14 dagen de tijd om van gedachten te veranderen nadat je je bestelling hebt afgerond. Door het verstrekken van je betalingsgegevens en het bevestigen van deze betaling, geef je (A) Woonspotter en onze payment service provider toestemming (mandaat) om een instructie naar je bank te sturen om het bedrag van je rekening af te schrijven en (B) geef je je bank toestemming om het bedrag van je rekening af te schrijven in overeenstemming met de bestelling en de algemene voorwaarden van Woonspotter. Je gaat ermee akkoord om ten minste 2 dagen voor de uitvoering van toekomstige vergoedingen meldingen te ontvangen. Na de proefperiode heeft het abonnement een opzegtermijn van één maand en wordt telkens met één maand verlengd.
14 dagen bedenktijd
Je hebt 14 dagen bedenktijd na het afronden van je besteling. Wij gaan graag voor jou aan de slag en we gaan écht ons best doen om een passende huurwoning voor jou te vinden. Bedenk je je binnen 14 dagen? Geen probleem! Je kunt gebruik maken van het herroepingsformulier.

Online traject
Het traject is volledig online, wij regelen alleen: Het zoeken naar huurwoningen en ten minste één bezichtigingsaanvraag voor jou versturen. Het contact daarna, met de makelaar of verhuurder, regel je zelf. Bezichtigen, het tekenen van het huurcontract, sleutels in ontvangst nemen e.d. doe je allemaal zelf. Op deze wijze kunnen we jou het belangrijkste onderdeel tegen een zéér scherp tarief aanbieden!

100% bezichtiging aanvraag garantie
De Algemene Voorwaarden van 123aanhuurmakelaar zijn van toepassing op de 100% bezichtiging aanvraag garantie. De garantie houdt in dat we minimaal één aanvraag voor een bezichtiging van een huurwoning binnen jouw zoekprofiel binnen 3 maanden versturen. Lukt het ons niet om een aanvraag voor bezichtiging van een huurwoning te versturen binnen jouw zoekprofiel, krijg je je geld terug. We bieden je geen garantie op het ontvangen van een uitnodiging voor een bezichtiging of het verkrijgen van een huurwoning, aangezien dat aan de verhurende partij is. 

3 maanden
Ontvang je niet direct een uitnodiging voor een bezichtiging? Geen zorgen, we gaan maximaal 3 maanden lang voor jou aan de slag.